Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Haribo medvídci

10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Haribo CZ s.r.o.
EAN: 4001686386736
Data ze dne: 27. 4. 2017



Popis

Ovocné želé

Složení

  • - kiwi
  • dextróza
  • jedlá želatina
  • extrakt z černého bezu
  • - citron
  • - hroznové víno
  • - černý rybíz
  • - arónie
  • glukózový sirup
  • - pomeranč
  • - černý bez
  • - jablko
  • - řasa spirullina
  • - světlice barvířská
  • ovocné a rostlinné koncentráty
  • ovocná šťáva z koncentrátu - černý rybíz, broskev,jablko, hroznové víno, hruška

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
85 g
% DDD
Energie 343 kcal 292 kcal 17 %
1437 kJ 1221.45 kJ
Bílkoviny 5.7 g 4.845 g 9 %
Sacharidy 77 g 65.45 g 86 %
z toho cukry 46 g 39.1 g
Tuky 0.5 g 0.425 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.085 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.03 g 0.0255 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?