Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brambůrky slaninové

-13
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20213213
Data ze dne: 13. 4. 2020



Popis

Snack Day Brambůrky slaninové. Smažené bramborové lupínky s příchutí slaniny.

Složení

  • cukr
  • sušené žampiony
  • Extrakt z droždí
  • kouřová aromata
  • aromata - obsahují výrobky z mléka
  • brambory - 60%
  • hydrolyzovaná sojová bílkovina
  • laktóza
  • sušené pekařské droždí
  • koření
  • jedlá sůl
  • rýžová mouka
  • dextróza
  • slunečnicový olej - 34%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy celeru
  • stopy lepku


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 538 kcal 807 kcal 26 %
2251 kJ 3376.5 kJ
Bílkoviny 6 g 9 g 9 %
Sacharidy 50.5 g 75.75 g 56 %
z toho cukry 2 g 3 g
Tuky 34 g 51 g 49 %
nasycené 2.7 g 4.05 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.95 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?