Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

CHIPSY s příchutí papriky

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: INTERSNACK a.s.
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
EAN: 8594014873665
Data ze dne: 31. 7. 2022



Popis

Smažené bramborové lupínky s paprikovou příchutí.

Složení

  • brambory - 63,5%
  • slunečnicový olej - 31%
  • kořenící přípravek - 5,5%
  • - jedlá sůl
  • - pšeničná mouka
  • - sušená paprika - 18%
  • - cukr
  • - přírodní aroma
  • - sušená cibule
  • - kouřové aroma
  • - hydrolyzovaná sojová bílkovina
  • - sušené chilli
  • - sušený česnek
  • - pekařské droždí

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 519 kcal 779 kcal 25 %
2173 kJ 3259.5 kJ
Bílkoviny 6 g 9 g 9 %
Sacharidy 50 g 75 g 56 %
z toho cukry 1.8 g 2.7 g
Tuky 32 g 48 g 46 %
nasycené 3.1 g 4.65 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 2.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?