Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pringles s příchutí soli a octa

-2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orbico s.r.o.
EAN: 5053990101580
Data ze dne: 19. 8. 2020



Popis

Křupavý pikantní snack

Složení

  • ocet z ječmenného sladu - aroma
  • sůl
  • maltodextrin
  • drožďový extrakt
  • sušené brambory
  • laktóza - mléko
  • chuťová přísada soli a octa
  • kukuřičná mouka
  • pšeničný škrob
  • rýžová mouka
  • kukuřičný rostlinný olej
  • slunečnicový rostlinný olej

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
165 g
% DDD
Energie 502 kcal 829 kcal 24 %
2102 kJ 3468.3 kJ
Bílkoviny 3.7 g 6.105 g 6 %
Sacharidy 52 g 85.8 g 58 %
z toho cukry 3.6 g 5.94 g
Tuky 31 g 51.15 g 44 %
nasycené 3.4 g 5.61 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.6 g 4.29 g
Sůl 2.3 g 3.795 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?