Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Strážnické brambůrky slanina

-5
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PETR HOBŽA SNACK A.S.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594014630053
Data ze dne: 24. 10. 2021



Popis

Bramborové lupínky smažené se slaninovou příchutí.

Složení

  • brambory - 57%
  • řepkový olej - 36%
  • jedlá sůl - 5%
  • aroma
  • - slaninové - 2,4%
  • - pšeničná mouka
  • - špekové - soja
  • - kouřové
  • pšeničná mouka
  • sušená zelenina
  • - česnek
  • - cibule
  • maltodextrin
  • kvasničný extrakt

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 543 kcal 326 kcal 26 %
2270 kJ 1362 kJ
Bílkoviny 6 g 3.6 g 9 %
Sacharidy 49 g 29.4 g 54 %
z toho cukry 1.5 g 0.9 g
Tuky 36 g 21.6 g 51 %
nasycené 3.7 g 2.22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.5 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?