Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Český bezlepkový chléb

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Doktor Pekař, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594199150070
Data ze dne: 21. 11. 2022


bez lepku bez laktózy

Popis

Speciální chléb bez lepu.

Složení

  • cukr
  • enzymy
  • kakaový práše se sníženým obsahem tuku
  • sůl
  • kvasnicový extrakt
  • dextróza
  • sójový proteinový koncentrát
  • koření psyllium
  • čočka pražená mletá
  • rýžový škrob
  • pitná voda
  • mouka ze žlutého lnu
  • inulín
  • - startovací kultura
  • - mlýnské výrobky z rýže
  • sušený stabilní kvas
  • bezlepkový pšeničný škrob

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 221 kcal 772 kcal 11 %
923 kJ 3230.5 kJ
Bílkoviny 2.4 g 8.4 g 4 %
Sacharidy 42.3 g 148.05 g 47 %
z toho cukry 2.6 g 9.1 g
Tuky 3 g 10.5 g 4 %
nasycené 0.4 g 1.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 5.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?