Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Český bezlepkový chléb

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Doktor Pekař, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594199150070
Data ze dne: 21. 11. 2022


bez lepku bez laktózy

Popis

Speciální chléb bez lepu.

Složení

  • cukr
  • enzymy
  • kakaový práše se sníženým obsahem tuku
  • sůl
  • kvasnicový extrakt
  • dextróza
  • sójový proteinový koncentrát
  • koření psyllium
  • čočka pražená mletá
  • rýžový škrob
  • pitná voda
  • mouka ze žlutého lnu
  • inulín
  • - startovací kultura
  • - mlýnské výrobky z rýže
  • sušený stabilní kvas
  • bezlepkový pšeničný škrob

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 221 kcal 772 kcal 11 %
923 kJ 3230.5 kJ
Bílkoviny 2.4 g 8.4 g 4 %
Sacharidy 42.3 g 148.05 g 47 %
z toho cukry 2.6 g 9.1 g
Tuky 3 g 10.5 g 4 %
nasycené 0.4 g 1.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 5.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?