Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Extra jemné rýžové chlebíčky v polevě s příchutí lískových oříšků

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: CELPO spol. s.r.o.
Dodavatel: Druid CZ, s.r.o.
EAN: 8595240901030
Data ze dne: 8. 11. 2018



Popis

Chlebíčky z pololoupané rýže

Složení

  • pufovaná rýže pololoupaná - 57,5%
  • tuková poleva s příchutí lískových ořechů - 42,5%
  • - cukr
  • - plně ztužený palmojádrový tuk
  • - sušená syrovátka - 10%
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 5%
  • - aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 466 kcal 303 kcal 22 %
1948 kJ 1266.2 kJ
Bílkoviny 5.4 g 3.51 g 8 %
Sacharidy 73 g 47.45 g 81 %
z toho cukry 21 g 13.65 g
Tuky 17 g 11.05 g 24 %
nasycené 15 g 9.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.04 g 0.026 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?