Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Extra jemné rýžové chlebíčky v polevě s příchutí lískových oříšků

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: CELPO spol. s.r.o.
Dodavatel: Druid CZ, s.r.o.
Data ze dne: 8.11.2018



Popis

Chlebíčky z pololoupané rýže

Složení

  • pufovaná rýže pololoupaná - 57,5%
  • tuková poleva s příchutí lískových ořechů - 42,5%
  • - cukr
  • - plně ztužený palmojádrový tuk
  • - sušená syrovátka - 10%
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 5%
  • - aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • může obsahovat stopy lepku
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 466 kcal 303 kcal 22 %
1948 kJ 1266.2 kJ
Bílkoviny 5.4 g 3.51 g 8 %
Sacharidy 73 g 47.45 g 81 %
z toho cukry 21 g 13.65 g
Tuky 17 g 11.05 g 24 %
nasycené 15 g 9.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.04 g 0.026 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zakysané mléčné výrobky

Divák A DOST! zaslal podnět s tím, že mlékárny ředí podmáslí obyčejným mlékem.…

EU začíná testovat nová pravidla pro „dvojí kvalitu“

Loni se „české“ téma tzv. dvojí kvality potravin dostalo do povědomí i za…

Co vy a zabijačka?

V Radioporadně Českého rozhlasu Hradec Králové jsme si tentokrát povídali o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?