Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Rýžové chlebíčky v polevě s jogurtem

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: CELPO spol. s.r.o.
Dodavatel: DRUID CZ s.r.o.
EAN: 8595240901009
Data ze dne: 1. 12. 2020



Popis

Pufovaný výrobek.

Složení

  • pufovaná rýže pololoupaná - 57,5%
  • tuková poleva s jogurtem - 42,5%
  • - cukr
  • - palmový tuk
  • - sušená syrovátka
  • - jogurtový prášek - 2%
  • - odstředěné mléko
  • - jogurtová kultura
  • - aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 443 kcal 288 kcal 21 %
1852 kJ 1203.8 kJ
Bílkoviny 5.3 g 3.445 g 8 %
Sacharidy 68 g 44.2 g 76 %
z toho cukry 26 g 16.9 g
Tuky 16 g 10.4 g 23 %
nasycené 14 g 9.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.12 g 0.078 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?