Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Žitné celozrnné chlebíčky

0
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: DRUID CZ s.r.o.
Data ze dne: 28.10.2019



Popis

Druid Extra jemné. S kávovinou v tmavé tukovo-kakaové polevě. Obilný pufovaný výrobek.

Složení

  • pufované žito - 54%
  • - tmavá tukovo-kakaová poleva - 45,7%
  • - cukr
  • - plně ztužený palmojádrový tuk
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 10%
  • aroma
  • kávovinová směs - 0,3%
  • - ječmen
  • - žito
  • - čekanka

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 427 kcal 341 kcal 21 %
1785 kJ 1428 kJ
Bílkoviny 6.1 g 4.88 g 9 %
Sacharidy 65 g 52 g 72 %
z toho cukry 27 g 21.6 g
Tuky 17 g 13.6 g 24 %
nasycené 16 g 12.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.9 g 7.12 g
Sůl 0.06 g 0.048 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…

Jak poznat jedlé kaštany od koňských?

Vánoce jsou plné různých vůní a chutí. K oblíbené dobrotě se v domácnostech i…

Cukr, cukr a zase cukr…

V sladkostech se nad cukrem nikdo nezastaví, ale víte, kolik ho je třeba v…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?