Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čokoládový kalendář

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Nestlé Česko s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593893749597
Data ze dne: 18. 5. 2020



Popis

Orion Bonbony z mléčné čokolády 62,5% plněné mléčnou náplní 35,8% s rýžovými křupinkami 1,7%.

Složení

  • cukr
  • sušené plnotučné mléko - 18%
  • kakaové máslo
  • kakaová hmota
  • palmový tuk
  • shea tuk
  • sušená syrovátka
  • rýžové křupinky
  • - rýže - 75%
  • - cukr
  • mléčný tuk
  • laktóza
  • vanilkový extrakt

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení kak.hm 25% 1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
189 g
% DDD
Energie 557 kcal 1 053 kcal 27 %
2331 kJ 4405.59 kJ
Bílkoviny 6.1 g 11.529 g 9 %
Sacharidy 56 g 105.84 g 62 %
z toho cukry 54.2 g 102.438 g
Tuky 34.2 g 64.638 g 49 %
nasycené 20.5 g 38.745 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.2 g 2.268 g
Sůl 0.17 g 0.3213 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?