Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hořká čokoláda plněná mátovou náplní

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: La Suissa s.r.l.
EAN: 8008429233037
Data ze dne: 29. 11. 2020


bez lepku

Popis

Feeling menta. Kakaová sušina v hořké čokoládě min. 52%

Složení

  • cukr
  • kakaová hmota
  • rostlinné tuky
  • sušené odstředěné mléko
  • sušená syrovátka
  • kakaové máslo
  • mátový esenciální olej - 0,2%
  • přírodní aroma vanilka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.52%(0) bez přídavku rostl.tuků(2) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 538 kcal 807 kcal 26 %
2252 kJ 3378 kJ
Bílkoviny 5.6 g 8.4 g 9 %
Sacharidy 53 g 79.5 g 59 %
z toho cukry 52 g 78 g
Tuky 33 g 49.5 g 47 %
nasycené 24 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.3 g 6.45 g
Sůl 0.18 g 0.27 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kysané zelí na Valentýna asi dávat nebudete:)

Na sv. Valentýna obdarováváme osoby, které máme rádi, a proto bychom měli už…

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?