Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ledové kaštany

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé S. A.
EAN: 85919365, 8593893118751
Data ze dne: 31. 5. 2017



Popis

Čokoládová tyčinka s bílou čokoládou

Složení

  • cukr
  • sušené plnotučné mléko
  • kakaové máslo
  • palmový tuk
  • palmojádrový tuk
  • sušené odtučněné mléko - 3,2%
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • lískooříšková pasta - 1,5%
  • kakaová hmota
  • přírodní aroma
  • mléčný tuk
  • rostlinné tuky - palmový, shea
  • sušená syrovátka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje-2 -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 565 kcal 282 kcal 27 %
2363 kJ 1181.5 kJ
Bílkoviny 7.2 g 3.6 g 11 %
Sacharidy 50.7 g 25.35 g 56 %
z toho cukry 50 g 25 g
Tuky 37 g 18.5 g 53 %
nasycené 23 g 11.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.3 g 0.65 g
Sůl 0.28 g 0.14 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?