Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Milka oříšková čokoláda

14
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic, s. r. o.
EAN: 4025700001023
Data ze dne: 6. 3. 2019



Popis

Mléčná čokoláda z alpského mléka s drcenými jádry lískových ořechů. V mléčné čokoládě z alpského mléka obsah kakaové sušiny nejméně 30%.

Složení

  • cukr
  • kakaové máslo
  • sušené odstředěné mléko
  • kakaová hmota
  • jádra lískových ořechů - 9%
  • sušená syrovátka - (z mléka)
  • mléčný tuk
  • lískooříšková pasta
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení kak.sušina min.30%(2) bez přídavku rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 542 kcal 542 kcal 26 %
2267 kJ 2267 kJ
Bílkoviny 7.1 g 7.1 g 11 %
Sacharidy 54 g 54 g 60 %
z toho cukry 53 g 53 g
Tuky 32 g 32 g 46 %
nasycené 17 g 17 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.5 g 2.5 g
Sůl 0.34 g 0.34 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?