Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Toblerone Fruit&Nut

14
Země výroby: Švýcarsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Hatex s.r.o.
EAN: 7622300107949
Data ze dne: 27. 5. 2022



Popis

Švýcarská mléčná čokoláda s rozinkami a medovo-mandlovým nugátem (10%). Obsah kakaové sušiny nejméně 28%. Obsah nejméně 14%.

Složení

  • cukr
  • sušené plnotučné mléko
  • rozinky - 12%
  • kakaové máslo
  • kakaová hmota
  • med - 3%
  • mléčný tuk
  • jádra mandlí - 1,6%
  • vaječný bílek
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Švýcarsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 500 kcal 500 kcal 24 %
2092 kJ 2092 kJ
Bílkoviny 5.2 g 5.2 g 8 %
Sacharidy 62 g 62 g 69 %
z toho cukry 61 g 61 g
Tuky 25 g 25 g 36 %
nasycené 15 g 15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.7 g 2.7 g
Sůl 0.12 g 0.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…

Včely - naše živitelky!

Penny již dlouhodobě aktivně podporuje včelařství v ČR. Teď v jedné ze svých…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?