Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio Cavolo Nero

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: La Linea Verde Soc. Agr. S.P.A.
Dodavatel: Albert Česká republika, s.r.o.
EAN: 8590421065815
Data ze dne: 13. 1. 2024



Popis

Bio zeleninová polévka s černým zelím.

Složení

  • pitná voda
  • zelenina - 32%
  • - brambory - 44%, z ekologického zemědělství
  • - mrkev - z ekologického zemědělství
  • - mangold - z ekologického zemědělství
  • - celer - z ekologického zemědělství
  • bílé fazole Cannellini - 22%, z ekologického zemědělství
  • černé zelí - 6%, z ekologického zemědělství
  • rajčatová dřeň - z ekologického zemědělství
  • extra penenský olivový olej - z ekologického zemědělství
  • jedlá sůl
  • rozmarýn - z ekologického zemědělství
  • šalvěj - z ekologického zemědělství
  • pepř černý mletý - z ekologického zemědělství

Alergeny

  • celer
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
600 g
% DDD
Energie 76 kcal 455 kcal 4 %
317 kJ 1902 kJ
Bílkoviny 3.1 g 18.6 g 5 %
Sacharidy 9.6 g 57.6 g 11 %
z toho cukry 0.4 g 2.4 g
Tuky 2.5 g 15 g 4 %
nasycené 0.7 g 4.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.1 g 6.6 g
Sůl 0.46 g 2.76 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?