Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bohatá polévka s fazolemi

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: La Linea Verde Soc. Agr. S.P.A.
Dodavatel: Albert Česká republika, s.r.o.
EAN: 8590421047538
Data ze dne: 16. 7. 2020



Popis

Polévka s fazolemi Cannellini a brokolicí. Hotový pokrm. Pasterovaný.

Složení

  • pitná voda
  • zelenina v různém poměru - 28%
  • - brambory
  • - špenát
  • - celer
  • - cuketa
  • fazole cannellini - 18%
  • brokolice - 8%
  • hrášek - 4%
  • olivový olej extra panenský
  • jedlá sůl
  • koriandrová semínka

Alergeny

  • celer
  • stopy mléka
  • stopy obilovin obsahující lepek
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 56 kcal 226 kcal 3 %
236 kJ 944 kJ
Bílkoviny 3.1 g 12.4 g 5 %
Sacharidy 7.6 g 30.4 g 8 %
z toho cukry 1 g 4 g
Tuky 1.1 g 4.4 g 2 %
nasycené 0.2 g 0.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.7 g 6.8 g
Sůl 0.95 g 3.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?