Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Proteinová kaše

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KLEMBER a SPOL, s.r.o.,
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586005101055
Data ze dne: 3. 11. 2021



Popis

Proteinová kaše borůvková se sladidlem.

Složení

  • ovesné vločky
  • sušené odtučněné mléko
  • sušená syrovátka
  • syrovátkový proteinový koncentrát - 15%
  • borůvky sušené mrazem - 1%
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj bílkovin a vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 400 kcal 240 kcal 19 %
1673 kJ 1003.8 kJ
Bílkoviny 23 g 13.8 g 35 %
Sacharidy 56.4 g 33.84 g 63 %
z toho cukry 27.7 g 16.62 g
Tuky 5.4 g 3.24 g 8 %
nasycené 1.6 g 0.96 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.5 g 3.3 g
Sůl 0.23 g 0.138 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?