Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio jogurt ovocný

19
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Molkerei Gropper GmbH & Co. KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20144333
Data ze dne: 25. 4. 2021



Popis

Bio jogurt s broskvovo-maracujovou složkou 25%. Obsah tuku v mléčné složce 3,8%.

Složení

  • jogurt - z ekologického zemědělství
  • - plnotučné mléko
  • - sušené odstředěné mléko
  • - mléčná bílkovina
  • - jogurtové kultury
  • broskve - 12,5%, z ekologického zemědělství
  • cukr - z ekologického zemědělství
  • šťáva z maracuji - 2,5%, z ekologického zemědělství
  • škrob - z ekologického zemědělství

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 93 kcal 140 kcal 4 %
391 kJ 586.5 kJ
Bílkoviny 3.7 g 5.55 g 6 %
Sacharidy 12.7 g 19.05 g 14 %
z toho cukry 11.3 g 16.95 g
Tuky 2.8 g 4.2 g 4 %
nasycené 1.7 g 2.55 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.13 g 0.195 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?