Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt s vlašskými ořechy a medem

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594199710793
Data ze dne: 1. 12. 2021



Popis

Obsah tuku 4,7%

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 24%
  • - cukr
  • - vlašské ořechy - 13%
  • - med - 5%
  • - modifikovaný škrob
  • - karamelizovaný cukr
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • - přírodní aroma
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium a Lactobacilus acidophilus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 24% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 109 kcal 163 kcal 5 %
454 kJ 681 kJ
Bílkoviny 3.5 g 5.25 g 5 %
Sacharidy 13 g 19.5 g 14 %
z toho cukry 12 g 18 g
Tuky 4.7 g 7.05 g 7 %
nasycené 2.2 g 3.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?