Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurtový dezert černý rybíz

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Stříbro s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595121823918
Data ze dne: 24. 8. 2020



Popis

Nadýchaný jogurtový dezert. Našleháno dusíkem.

Složení

  • mléko
  • smetana
  • složka černý rybíz - 25%
  • - černý rybíz - 35%
  • - cukr
  • - šťáva z černého rybízu z koncentrátu - 15%
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - barvicí koncentrát z hroznů
  • - přírodní aroma
  • cukr
  • mléčné bílkoviny
  • jedlá želatina
  • aroma
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 25%(2) želatina/škrob mléčné složce (-3) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
115 g
% DDD
Energie 140 kcal 161 kcal 7 %
587 kJ 675.05 kJ
Bílkoviny 3.4 g 3.91 g 5 %
Sacharidy 17 g 19.55 g 19 %
z toho cukry 16 g 18.4 g
Tuky 6.5 g 7.475 g 9 %
nasycené 4.9 g 5.635 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.11 g 0.1265 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?