Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Řecký jogurt bezlaktózový borůvka

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: boni
EAN: 8586000515536
Data ze dne: 24. 6. 2023


bez laktózy

Popis

Jogurt řeckého typu borůvkový bezlaktózový. Kysaný mléčný výrobek s bifido kulturou. Obsah tuku v mléčné složce min. 9,5%.

Složení

  • jogurtová složka
  • - smetana
  • - sušené odtučněné mléko
  • - jogurtová kultura
  • - kultura Bifidobacterium
  • ochucující složka borůvková - 15%
  • - cukr
  • - borůvky - 30%
  • - pitná voda
  • - kukuřičný škrob
  • - přírodní aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 147 kcal 184 kcal 7 %
617 kJ 771.25 kJ
Bílkoviny 3.4 g 4.25 g 5 %
Sacharidy 14.4 g 18 g 16 %
z toho cukry 13.6 g 17 g
Tuky 8.5 g 10.625 g 12 %
nasycené 5.3 g 6.625 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.13 g 0.1625 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?