Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Řecký jogurt Vanilka

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Polabské Mlékárny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 85956902
Data ze dne: 19. 6. 2020



Popis

Jogurt vanilkový pod stejným EAN se prodává i čokoládový - ten má 18 bodů a je také bez logaFÉRpotravina

Složení

  • - mléko
  • - vanilkový extrakt - 0,01%
  • - vanilkový lusk - 0,05%
  • - aroma
  • - voda
  • - cukr
  • ochucovací složka - 16%
  • - jogurtová kultura - s Bifidobacterium BB-12
  • - smetana - 11,5%
  • jogurt

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 120 kcal 168 kcal 6 %
501 kJ 701.4 kJ
Bílkoviny 7.1 g 9.94 g 11 %
Sacharidy 13 g 18.2 g 14 %
z toho cukry 12.7 g 17.78 g
Tuky 4.3 g 6.02 g 6 %
nasycené 2.8 g 3.92 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.112 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Rajčata v konzervě

Zavařená rajčata nemají v našich končinách tak dlouhou tradici jako třeba…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?