Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vanilkový jogurt bez laktózy BIO 150g

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Milchwerke Berchtesgadener Land Chiemgau eG
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 4101530002109
Data ze dne: 29. 11. 2017


bez laktózy

Popis

vyrobený z čerstvého mléka, které bylo zbaveno laktózy

Složení

  • plnotučné mléko
  • živá jogurtová kultura
  • vanilková složka - 15%
  • - třtinový cukr
  • - přírodní Bourbon vanilkové aroma
  • - výtažek z vanilky
  • - tapiokový škrob
  • - karobová moučka - zahušťovadlo
  • citronová šťáva
  • enzym laktáza

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 94 kcal 141 kcal 5 %
392 kJ 588 kJ
Bílkoviny 3.6 g 5.4 g 6 %
Sacharidy 11.9 g 17.85 g 13 %
z toho cukry 11.9 g 17.85 g
Tuky 3.2 g 4.8 g 5 %
nasycené 2.1 g 3.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?