Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zvolenský Fit and Free jogurt

8
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000144675
Data ze dne: 9. 7. 2019



Popis

Odtučněný jogurtový krém. Obsahuje sladidla. 0% tuku. 0% cukru. Obsahuje živou mikroflóru, obsahuje zdroj fenylalaninu.

Složení

  • mléko odstředěné
  • sušené odstředěné mléko
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • jedlá želatina
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
320 g
% DDD
Energie 45 kcal 144 kcal 2 %
188 kJ 601.6 kJ
Bílkoviny 4.6 g 14.72 g 7 %
Sacharidy 6.2 g 19.84 g 7 %
z toho cukry 6.2 g 19.84 g
Tuky 0.1 g 0.32 g 0 %
nasycené 0.03 g 0.096 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.2 g 0.64 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 149 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?