Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kečup

9
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8711200398539
Data ze dne: 30. 9. 2019



Popis

HELLMANN´S S vybranými bylinkami a s rajčaty uzrálými na slunci. Rajčatový kečup jemný. Vhodný pro vegany. Pasterovaný.

Složení

  • voda
  • rajčatový protlak
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • jedlá sůl
  • směs sušených bylin - 0,2%
  • bazalka - 0,08%
  • tymian
  • oregano
  • rozmarýn
  • sušená zelenina
  • cibule
  • paprika červená
  • paprika zelená
  • česnek
  • černý pepř
  • bílý pepř
  • aromata

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 151g rajčat na 100g výrobku (1) obsahuje škrob(-5) -4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
485 g
% DDD
Energie 109 kcal 526 kcal 5 %
454 kJ 2201.9 kJ
Bílkoviny 1.2 g 5.82 g 2 %
Sacharidy 24 g 116.4 g 27 %
z toho cukry 21 g 101.85 g
Tuky 1 g 4.85 g 1 %
nasycené 0.5 g 2.425 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 8.73 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?