Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

OTMA Gurmán ostrý kečup

28 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: OTMA-Sloko s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001030125
Data ze dne: 6. 7. 2019


bez lepku

Popis

Kečup GURMÁN ostrý EXTRA. Bez zahušťovadel přidaných látek. Zpracovaná zelenina. Zeleninový protlak s podílem přidaného cukru. Sterilizováno. Výrobek je pálivý.

Složení

  • voda
  • zahuštěný rajčatový protlak - 240g rajčat na 100g kečup
  • cukr
  • škrobový sirup
  • cibulový protlak
  • sůl
  • ocet
  • koření
  • výtažek z chilli papriček - 0,1%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 240g rajčat na 100g výrobku 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 28

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
310 g
% DDD
Energie 151 kcal 468 kcal 7 %
632 kJ 1959.2 kJ
Bílkoviny 1.6 g 4.96 g 2 %
Sacharidy 34.4 g 106.64 g 38 %
z toho cukry 31.2 g 96.72 g
Tuky 0.7 g 2.17 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.62 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 5.27 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Červi jako nová pochoutka?

Členské státy Evropské unie (EU) schválily návrh Evropské komise (EK), který…

Zdravé pečení?

Zdravý koláč? Záleží, co za koláč upečete. Pokud vyměníte bílý cukr za třtinový…

Je libo kozí sýr?

Někomu voní, jiným smrdí...jedni ho milují, jiní nemusí...inu kozí sýr. A jak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?