Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tesco Kefírové mléko jahodové

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Tesco Stores ČR a.s.
Data ze dne: 7.4.2019



Popis

Obsah tuku min. 0,8 %

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - (14 %)
  • - cukr
  • - jahodový koncentrát - (20 %)
  • - jahodová dřeň - (10 %)
  • - koncentrát z červené řepy
  • - koncentrát z černé mrkve
  • - přírodní aromata
  • mléčné kultury
  • Lactobacillus acidophilus - Probiotická kultura - 10⁶/g
  • bifidobacteria - Probiotická kultura - 10⁶/g
  • streptococcus thermophilus - Probiotická kultura - 10⁶/g

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
450 g
% DDD
Energie 61 kcal 274 kcal 3 %
255 kJ 1147.5 kJ
Bílkoviny 2.8 g 12.6 g 4 %
Sacharidy 10.5 g 47.25 g 12 %
z toho cukry 10.4 g 46.8 g
Tuky 0.8 g 3.6 g 1 %
nasycené 0.5 g 2.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 0.1 g 0.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rádio Wave - Houpačky

Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, Přijali jsme pozvání a povídali si o…

Boloňské omáčky

Víte co patří do BOLOŇSKÉ omáčky? A co ty kupované? Co si myslíte, že obsahují?

Pojďte se vzdělávat

Podívejte se na pozvánku na seminář ke světovému dni výživy: Ve zdravém těle…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?