Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brdská klobása

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Zeman maso-uzeniny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890001509
Data ze dne: 4. 7. 2018



Popis

Masný výrobek fermentovaný trvanlivý

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • vepřové střevo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • jodičnan draselný
  • dextróza
  • paprika sladká
  • chilli mleté
  • česnek mletý
  • kmín mletý
  • mletý pepř černý
  • extrakty koření
  • startovací kultura

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 142g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 485 kcal 849 kcal 23 %
2031 kJ 3554.25 kJ
Bílkoviny 21 g 36.75 g 32 %
Sacharidy 4.1 g 7.175 g 5 %
z toho cukry 0.1 g 0.175 g
Tuky 43 g 75.25 g 61 %
nasycené 15 g 26.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.68 g 6.44 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?