Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Debrecínské klobásky

9
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Houdek Arzberg GmbH
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20446864
Data ze dne: 21. 4. 2021



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 101 g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • koření
  • dextróza
  • sušená paprika
  • extrakty koření
  • skopové střívko
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 101g masa na 100g výrobku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 321 kcal 899 kcal 15 %
1344 kJ 3763.2 kJ
Bílkoviny 15.6 g 43.68 g 24 %
Sacharidy 2.2 g 6.16 g 2 %
z toho cukry 1 g 2.8 g
Tuky 28 g 78.4 g 40 %
nasycené 11 g 30.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kysané zelí na Valentýna asi dávat nebudete:)

Na sv. Valentýna obdarováváme osoby, které máme rádi, a proto bychom měli už…

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?