Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dunajská klobása

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594016341599
Data ze dne: 28. 10. 2024



Popis

Dunajská klobása, masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100g hotového výrobku bylo použito 132g masa. Na 100g hotového výrobku bylo použito 118g vepřového masa a 14g hovězího masa.

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl s jódem
  • dextróza
  • směs koření
  • extrakty koření
  • sušená zelenina
  • startovací kultura
  • jedlé kolagenní střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusičnany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 132 g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný, než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 477 kcal 954 kcal 23 %
1996 kJ 3992 kJ
Bílkoviny 19 g 38 g 29 %
Sacharidy 1 g 2 g 1 %
z toho cukry 1 g 2 g
Tuky 45 g 90 g 64 %
nasycené 18 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.3 g 6.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?