Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Grilovací klobásky

39 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: HoWe Wurstwaren KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185819032
Data ze dne: 15. 6. 2020



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • vepřové maso - 95%, z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • slanina - z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • mořská sůl
  • dextróza - z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • cukr - z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • koření - z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • extrakty koření
  • - extrakt z citronu
  • - extrakt z muškátového květu
  • - extrakt z kardamonu
  • ovčí střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Chráněné označení původu 1
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 95% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 39

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 344 kcal 861 kcal 17 %
1441 kJ 3602.5 kJ
Bílkoviny 14 g 35 g 22 %
Sacharidy 1 g 2.5 g 1 %
z toho cukry 1 g 2.5 g
Tuky 32 g 80 g 46 %
nasycené 12 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 4.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?