Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása pikant

15
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007484786
Data ze dne: 14. 5. 2020


bez lepku

Popis

Kmotrova klobása pikant krájená. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 130 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • koření
  • extraty koření
  • dextróza
  • glukózový sirup
  • sušený česnek
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 130g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 451 kcal 339 kcal 22 %
1889 kJ 1416.75 kJ
Bílkoviny 23 g 17.25 g 35 %
Sacharidy 2.1 g 1.575 g 2 %
z toho cukry 0.6 g 0.45 g
Tuky 40 g 30 g 57 %
nasycené 12 g 9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 1.725 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?