Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása pikant

15
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007484786
Data ze dne: 14. 5. 2020


bez lepku

Popis

Kmotrova klobása pikant krájená. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 130 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • koření
  • extraty koření
  • dextróza
  • glukózový sirup
  • sušený česnek
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 130g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 451 kcal 339 kcal 22 %
1889 kJ 1416.75 kJ
Bílkoviny 23 g 17.25 g 35 %
Sacharidy 2.1 g 1.575 g 2 %
z toho cukry 0.6 g 0.45 g
Tuky 40 g 30 g 57 %
nasycené 12 g 9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 1.725 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?