Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása z udírny

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890004623
Data ze dne: 22. 8. 2020


bez lepku

Popis

Grilovací klobása z udírny. Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • vepřové maso - 95%
  • voda
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • vepřové střevo
  • česnek
  • koření
  • - pepř černý
  • - kmín
  • - paprika sladká
  • - majoránka
  • - muškátový ořech
  • - pepř zelený drcený

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 95% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 308 kcal 924 kcal 15 %
1288 kJ 3864 kJ
Bílkoviny 16 g 48 g 25 %
Sacharidy 1.4 g 4.2 g 2 %
z toho cukry 0.3 g 0.9 g
Tuky 27 g 81 g 39 %
nasycené 10 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.22 g 6.66 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?