Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása z udírny

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592890004623
Data ze dne: 22. 8. 2020


bez lepku

Popis

Grilovací klobása z udírny. Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • vepřové maso - 95%
  • voda
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • vepřové střevo
  • česnek
  • koření
  • - pepř černý
  • - kmín
  • - paprika sladká
  • - majoránka
  • - muškátový ořech
  • - pepř zelený drcený

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 95% masa 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 308 kcal 924 kcal 15 %
1288 kJ 3864 kJ
Bílkoviny 16 g 48 g 25 %
Sacharidy 1.4 g 4.2 g 2 %
z toho cukry 0.3 g 0.9 g
Tuky 27 g 81 g 39 %
nasycené 10 g 30 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.22 g 6.66 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?