Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Uherská klobása

17
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001784776
Data ze dne: 26. 1. 2022


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 136 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • Kořenící přípravek
  • - dextróza
  • - koření
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - aroma
  • startovací kultura mikroorganismů
  • vepřové střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 136g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 514 kcal 1 440 kcal 25 %
2152 kJ 6025.6 kJ
Bílkoviny 22 g 61.6 g 34 %
Sacharidy 2.3 g 6.44 g 3 %
z toho cukry 1.2 g 3.36 g
Tuky 47 g 131.6 g 67 %
nasycené 17 g 47.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.6 g 10.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?