Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční salko

Údaje o potravině

Hmotnost: 397 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Hlinsko, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 23.4.2019
Čárový kód EAN: 9593206840217
Obaly: Fe Ocel , PAP Papír
324 Čteme etikety za vás



Popis

zahuštěné slazené mléko plnotučné

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
397 g
% DDD
Energie 324 kcal 1 286 kcal 16 %
1355 kJ 5379.35 kJ
Bílkoviny 7.5 g 29.775 g 12 %
Sacharidy 55 g 218.35 g 61 %
z toho cukry 55 g 218.35 g
Tuky 8 g 31.76 g 11 %
nasycené 5.3 g 21.041 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.25 g 0.9925 g

Složení

  • pasterované mléko
  • cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?