Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Steak koření

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mäspoma s.r.o.
Dodavatel: Penny Market s.r.o.
EAN: 8586022080234
Data ze dne: 21. 6. 2021



Popis

kořenící přípravek se solí

Složení

  • jedlá mořská sůl
  • česnek
  • paprika sladká
  • hořčičná semena
  • cibule
  • mrkev
  • majoránka
  • koliandr
  • chilli
  • pepř černý
  • rozmarýn
  • kurkuma
  • tymián
  • jalovec
  • nové koření

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy mléka
  • stopy obilovin obsahující lepek
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec
  • vlčí bob (lupina)


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení vysoký obsah soli 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
20 g
% DDD
Energie 245 kcal 49 kcal 12 %
1026 kJ 205.2 kJ
Bílkoviny 10 g 2 g 15 %
Sacharidy 37.7 g 7.54 g 42 %
z toho cukry 7.7 g 1.54 g
Tuky 6.7 g 1.34 g 10 %
nasycené 0.8 g 0.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 34.5 g 6.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?