Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Grilovací koření speciál bez soli

Údaje o potravině

Hmotnost: 18 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: VITANA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 14.1.2019
Čárový kód EAN: 8593837256662
321



Popis

sypký kořenící přípravek

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
18 g
% DDD
Energie 321 kcal 58 kcal 15 %
1344 kJ 241.92 kJ
Bílkoviny 13.5 g 2.43 g 21 %
Sacharidy 51.2 g 9.216 g 57 %
z toho cukry 15.4 g 2.772 g
Tuky 3.3 g 0.594 g 5 %
nasycené 0.5 g 0.09 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Složení

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy sezamu


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení bez soli 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?