Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zálivka Ceasar

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: VITANA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593837261505
Data ze dne: 9. 7. 2021



Popis

Sypký kořenící přípravek

Složení

  • maltodextrin
  • cukr
  • jedlá sůl - max. 19%
  • sušená cibule mletá
  • sušený česnek mletý
  • bazalka
  • sušená citrónová šťáva
  • hořčie černá celá
  • pepř černý drcený
  • sušená petrželová nať
  • olivový olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
11 g
% DDD
Energie 322 kcal 35 kcal 15 %
1347 kJ 148.17 kJ
Bílkoviny 4.2 g 0.462 g 6 %
Sacharidy 70 g 7.7 g 78 %
z toho cukry 22 g 2.42 g
Tuky 1.4 g 0.154 g 2 %
nasycené 0.2 g 0.022 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 19 g 2.09 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…

Test bílých jogurtů

Vzhledem k tomu, že leden bývá měsícem předsevzetí a jedním z velmi častých je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?