Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Krekry

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Jana Večerková - VEST
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594014991031
Data ze dne: 11. 11. 2024



Popis

Slané krekry mix. Trvanlivé pečivo. Chuťovky a snacky k přímé konzumaci.

Složení

  • pšeničná mouka
  • rostlinný olej - v různém poměru
  • - řepkový olej
  • - slunečnicový olej
  • jedlá sůl
  • ječmenný sladový výtažek
  • mléčné bílkoviny
  • cukr
  • sezam
  • mák
  • glukózový sirup
  • droždí
  • maltodextrin
  • pšeničný škrob

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • stopy hořčice
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 440 kcal 880 kcal 21 %
1840 kJ 3680 kJ
Bílkoviny 12 g 24 g 18 %
Sacharidy 64 g 128 g 71 %
z toho cukry 4.9 g 9.8 g
Tuky 15 g 30 g 21 %
nasycené 1.2 g 2.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Řecké jogurty

Rozdíl mezi „řeckým jogurtem“ a „normálním jogurtem“ je poměrně výrazný, a to…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?