Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Šunkové krekry

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Rumunsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: TOP Nitra spol. s r.o.
EAN: 5941194000740
Data ze dne: 14. 2. 2020



Popis

trvanlivé pečivo

Složení

  • pšeničná mouka
  • palmový olej
  • cukr
  • sušená syrovátka
  • sladový extrakt
  • jedlá jodidovaná sůl - 1,3%
  • proteáza
  • droždí
  • šunkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Rumunsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?