Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuc - rajčata, bazalka

-10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 7622210764188
Data ze dne: 10. 2. 2018



Popis

Krekry s bazalkou a rajčaty

Složení

  • pšeničná mouka
  • palmový tuk
  • sladový výtažek
  • glukózový sirup
  • sušená rajčata - 2,8%
  • aroma
  • jedlá sůl
  • sušené byliny - 0,4%
  • - petržel
  • - rozmarýn
  • - oregáno
  • - majoránka
  • - bazalka
  • - tymián
  • rajčatový prášek - 0,2%

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 469 kcal 469 kcal 23 %
1962 kJ 1962 kJ
Bílkoviny 8.7 g 8.7 g 13 %
Sacharidy 69 g 69 g 77 %
z toho cukry 8.4 g 8.4 g
Tuky 16 g 16 g 23 %
nasycené 7.4 g 7.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.1 g 3.1 g
Sůl 1.38 g 1.38 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?