Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuc - rajčata, bazalka

-10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 7622210764188
Data ze dne: 10. 2. 2018



Popis

Krekry s bazalkou a rajčaty

Složení

  • pšeničná mouka
  • palmový tuk
  • sladový výtažek
  • glukózový sirup
  • sušená rajčata - 2,8%
  • aroma
  • jedlá sůl
  • sušené byliny - 0,4%
  • - petržel
  • - rozmarýn
  • - oregáno
  • - majoránka
  • - bazalka
  • - tymián
  • rajčatový prášek - 0,2%

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 469 kcal 469 kcal 23 %
1962 kJ 1962 kJ
Bílkoviny 8.7 g 8.7 g 13 %
Sacharidy 69 g 69 g 77 %
z toho cukry 8.4 g 8.4 g
Tuky 16 g 16 g 23 %
nasycené 7.4 g 7.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.1 g 3.1 g
Sůl 1.38 g 1.38 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?