Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jogurtový nápoj brusinka a rybíz

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: OLMA a. s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593807122706
Data ze dne: 31. 12. 2019


bez lepku

Popis

Olma Ochucený kysaný bio nápoj. Tuk nejméně 2,5%. Bez lepku.

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - 17%
  • - cukr
  • - brusinky - 20%
  • - černý rybíz - 15%
  • - koncentrát z červené řepy
  • - přírodní aroma
  • mléčné kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
320 g
% DDD
Energie 85 kcal 272 kcal 4 %
355 kJ 1136 kJ
Bílkoviny 2.6 g 8.32 g 4 %
Sacharidy 12 g 38.4 g 13 %
z toho cukry 12 g 38.4 g
Tuky 2.9 g 9.28 g 4 %
nasycené 1.7 g 5.44 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.32 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?