Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kefír - vanilka

Údaje o potravině

Hmotnost: 400 g
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Sredska Spóldrielnia Mleczarska "JANA"
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 29.1.2018
Čárový kód EAN: 20261184
Obaly: PP Polypropylén
68 Čteme etikety za vás



Popis

Mléčný kysaný nápoj

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 68 kcal 273 kcal 3 %
286 kJ 1144 kJ
Bílkoviny 3 g 12 g 5 %
Sacharidy 11 g 44 g 12 %
z toho cukry 11 g 44 g
Tuky 1.3 g 5.2 g 2 %
nasycené 0.7 g 2.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.4 g

Složení

  • kefír - 88%
  • cukr
  • přírodní vanilkové aroma
  • vanilkový lusk - 0,02%
  • 0 E100 - Kurkumin

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?