Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát coleslaw s bílým zelím 350g

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Dodavatel: Penny Market s.r.o.
EAN: 8595190713233
Data ze dne: 23. 9. 2020



Popis

zelenina chemicky konzervovaná

Složení

  • - cibule
  • jedlá sůl
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - ocet kvasný lihový
  • - pitná voda
  • zelí bílé - 70%
  • cibule marinovaná
  • mrkev - 4%
  • cukr
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • - sušené vaječné žloutky
  • - modifikovaný bramborový škrob - zahušťovadlo
  • - pitná voda
  • - řepkový olej
  • majóneza

Alergeny

  • oxid siřičitý a siřičitany
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 118 kcal 412 kcal 6 %
493 kJ 1725.5 kJ
Bílkoviny 1 g 3.5 g 2 %
Sacharidy 9.9 g 34.65 g 11 %
z toho cukry 7.4 g 25.9 g
Tuky 8.6 g 30.1 g 12 %
nasycené 0.7 g 2.45 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 4.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?