Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mandle v mléčné čokoládě a skořici

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: POEX Velké Meziříčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 14.2.2020



Popis

pražená jádra mandlí v čokoládě

Složení

  • mléčná čokoláda - 76%
  • - cukr
  • - kakaové máslo
  • - sušené mléko
  • - kakaová hmota
  • - palmový olej
  • - olej z máslovníku
  • - sal olej
  • - olej z jader manga
  • - sušená syrovátka
  • - mléčný tuk
  • - laktóza
  • - přírodní vanilkové aroma
  • jádra mandlí - 20%
  • mletá skořice - 4%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 557 kcal 835 kcal 27 %
2329 kJ 3493.5 kJ
Bílkoviny 9 g 13.5 g 14 %
Sacharidy 52 g 78 g 58 %
z toho cukry 44 g 66 g
Tuky 37 g 55.5 g 53 %
nasycené 17 g 25.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.3 g 9.45 g
Sůl 0.08 g 0.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test piv

Český národ pivo miluje - jsme národem pivařů. Ale víme, co všechno se dá v…

Kam ještě na jahody?

Máte rádi jahody tak jako my? A chtěli byste zjistit, kde je ještě mají?

Zázrak jménem brambora!

Potravina, kterou všichni známe, je běžně dostupná a přesto netušíme, jak a…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?