Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zentis

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zentis GmbH + Co
Dodavatel: Emco, spol. s r.o.
EAN: 002575352870
Data ze dne: 28. 5. 2017



Popis

Marcipánová vajíčka s vaječným likérem

Složení

  • cukr
  • mandle - 25%
  • sirup z invertního cukru
  • glukózový sirup
  • dextróza
  • vaječný likér - 1%
  • - alkohol
  • - cukr
  • - vaječný žloutek
  • - voda
  • - vaječný bílek - (obsah alk. 40% obj)
  • - přírodní aroma - (obsahuje mléko)
  • - invertáza - zvlhčující látka
  • - částečně ztužený palmojádrový olej

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 426 kcal 533 kcal 21 %
1784 kJ 2230 kJ
Bílkoviny 5.1 g 6.375 g 8 %
Sacharidy 68 g 85 g 76 %
z toho cukry 67 g 83.75 g
Tuky 13 g 16.25 g 19 %
nasycené 1.3 g 1.625 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.01 g 0.0125 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?