Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Extra classic

10
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Tesco Stores SR, a.s.
Data ze dne: 6.1.2019



Popis

!!!!!prosím strhnout body za aroma a palmový tuk!!!!!! Margarín s polovičním nožsstvím tuku

Složení

  • jedlá sůl - 0,45 %
  • aroma
  • sušené odstředěné mléko
  • pitná voda
  • mléčný tuk
  • rostlinné oleje a tuky
  • - slunečnicový
  • - kokosový
  • - palmový
  • - řepkový

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Německo 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení fortifikace vitamíny 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 355 kcal 1 773 kcal 17 %
1484 kJ 7420 kJ
Bílkoviny 0.5 g 2.5 g 1 %
Sacharidy 0.5 g 2.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 2.5 g
Tuky 40 g 200 g 57 %
nasycené 11 g 55 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 0.45 g 2.25 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamín A 900 μg 800 μg
vitamin D 7.5 μg 5 μg
vitamín E 20 mg 12 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?