Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jim Jerky Spiracha

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: EMCO spol. s.r.o.
EAN: 8595229921554
Data ze dne: 21. 3. 2023



Popis

Sušené hovězí maso - uzené, ochucené, pikantní. Trvanlivý masný výrobek

Složení

  • - směs koření
  • přírodní aroma
  • kvasničný extrakt
  • jedlá sůl
  • řepkový olej
  • ocet kvasný lihový
  • - rostlinný olej
  • - cukr
  • hovězí maso - min. 89%
  • - jedlá sůl
  • - česnek
  • - chilli floky
  • - cibule
  • - směs sušené zeleniny
  • směs Spiracha - min. 2,3%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení 89% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje 5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
23 g
% DDD
Energie 292 kcal 67 kcal 14 %
1220 kJ 280.6 kJ
Bílkoviny 42 g 9.66 g 65 %
Sacharidy 9.1 g 2.093 g 10 %
z toho cukry 2.2 g 0.506 g
Tuky 9.6 g 2.208 g 14 %
nasycené 3.3 g 0.759 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.7 g 0.851 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?