Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

BA! Energy bar

-10
Země výroby: Evropská unie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bakalland S.A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 5900749618915
Data ze dne: 12. 4. 2018



Popis

Tyčinka s tropickým ovocem v jogurtové polevě

Složení

  • glukózový sirup
  • obilné složky - 30%
  • - ovesné celozrnné vločky - 13%
  • - kukuřičný prášek
  • - rýžová moučka
  • - kukuřičná mouka
  • jogurtová poleva - 16%
  • - cukr
  • - palmový tuk
  • - sušená syrovátka
  • - sušené odtučněné mléko
  • - jogurtový prášek - 2%
  • - kakaový tuk
  • - aromata
  • kandovaný ananas - 5,2%
  • kandovaná papája - 3,9%
  • sušené banány - 3,2%
  • - kokosový olej
  • - aromata
  • kandovaný meloun - 2,6%
  • strouhaný kokos - 2,6%
  • maltodextrin
  • palmový olej
  • cukr
  • jedlá sůl
  • ječný sladový výtažek
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: -10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 415 kcal 166 kcal 20 %
1735 kJ 694 kJ
Bílkoviny 4 g 1.6 g 6 %
Sacharidy 70 g 28 g 78 %
z toho cukry 4.2 g 1.68 g
Tuky 13 g 5.2 g 19 %
nasycené 9.4 g 3.76 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 25.6 g 10.24 g
Sůl 0.25 g 0.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?