Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Müsli tyčinka v jogurtu

-5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tekmar Slovensko,.s.r.o.,
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585004500449
Data ze dne: 26. 5. 2020



Popis

Müsli tyčinka v jogurtu. Müsli tyčinka v polevě s jogurtem - višňová

Složení

  • pšeničné vločky - 5%
  • maltodextrin
  • fruktózový sirup
  • palmový tuk
  • višňový sirup a koncentrát - 1%
  • dextróza
  • cukr
  • jablečná vláknina
  • sůl
  • aroma
  • extrudované obiloviny - 17%
  • - cukr
  • - palmový tuk - plně hydrogenovaný
  • - sušená syrovátka
  • - jogurtový prášek - 2%
  • - laktóza
  • glukózový sirup
  • poleva s jogurtem - 25%
  • - pšeničná mouka
  • - kukuřičná mouka
  • - rýžová mouka
  • - cukr
  • - sůl
  • ovesné vločky - 13%
  • sušený ananas - 5%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 442 kcal 133 kcal 21 %
1850 kJ 555 kJ
Bílkoviny 4.5 g 1.35 g 7 %
Sacharidy 70.7 g 21.21 g 79 %
z toho cukry 34.1 g 10.23 g
Tuky 16.8 g 5.04 g 24 %
nasycené 10.8 g 3.24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.5 g 1.65 g
Sůl 0.33 g 0.099 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?